Virgil Abloh x Nike Zoom VaporFly Ghosting

Virgil Abloh x Nike Zoom VaporFly Ghosting

I november måned kommer en ganske særlig release på gaden – her ser vi nærmere på Virgil Abloh x Nike Zoom VaporFly Ghosting.

Du kender formentlig allerede Virgil Abloh. Det er ham der står bag fashion brandet OFF-WHITE, og det er altså ham NikeLab nu har leget lidt med.

I alt bliver hele 10 modeller sendt på gaden. 5 modeller indgår i en pack kaldet ‘Revealing’ og yderligere 5 i en ‘Ghosting’ Pack. Modellerne er så forskellige som Air Max 97, Jordan 1, VaporMax og mange flere.

Se alle de 10 modeller lige her.

Selv om releaseinfo er lidt begrænset lige nu kan vi fortælle at der igen tvivl er om at den her release vil blive revet væk så snart de bliver sat til salg, så hold øje med vores liste af forhandlere hvis du vil være blandt de heldig der skal have et par med.

Her kan du købe Virgil Abloh x Nike Zoom VaporFly Ghosting?

Releasen er nu officiel og de lander på hylderne d. 9. november hos forhandlere som NikeLab, End Clothing, Offspring, Foot Patrol, Slam Jam Socialism, SneakersNStuff og Overkill.

Flere af forhandlerne afholder raffles op til releasedatoen, så gør dig selv en tjeneste at kigge ind forbi dem allerede nu for at være fuldt opdateret.

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Virgil Abloh x Nike Zoom VaporFly

Virgil Abloh x Nike