Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir

Release dato:

30. september, 2020

Model

Nike Air Jordan 4

Colorway

Off Noir-Brigade Blue-Dark Smoke Grey-Light Fusion Red

Style:

DC9533-001

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

30. september, 2020

Model:

Nike Air Jordan 4

Colorway:

Off Noir-Brigade Blue-Dark Smoke Grey-Light Fusion Red

Style:

DC9533-001

Info om Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir releasen

Nu kan vi endelig glæde os til at den vilde Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir lander i Europa!

Det er ikke første gang at Amerikanske Union har lavet et samarbejde med Nike. Faktisk er en af de mest eftertragtede Jordan 1 releases nogensinde, også et samarbejde med Union. Dem kan du se lige her.

Det er selvsagt meget svært for Union at leve op til de tidligere Jordan 1 collabs. Derfor har der været megen diskussion omkring denne Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir overhovedet nærmer sig det tidligere niveau.

Overdelen er konstrueret i noget sort ruskinds-lignende tekstil med mesh på tåboksen. Man har benyttet sig af både hvide og røde eyestays, som matcher henholdsvis net på siden samt logo på pløs og hæl. Desuden er mesh ved anklen og inderfor i en flot blå farve. Mellemsålen giver hele denne colorway lidt ekstra kant i form af den gule farve.

Fun fact: Union Los Angeles blev grundlagt i 1989 i New York. Dags dato findes dog kun én butik (i LA). Denne ejes af én ud af de tre grundlæggere som startede biksen i 1989.

Skal denne lækre Jordan 4 være en del af din samling? Så anbefaler vi at du sidder klar ved release, for den sælger med garanti hurigt ud!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir

Som du har kunne læse, releaser Union x Nike Air Jordan 4 Off Noir inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 30. september, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.