Undercover x Nike Daybreak Blå Gul

Release dato:

1. august, 2019

Model

Nike Daybreak

Colorway

Obsidian

Style:

-

Release dato:

1. august, 2019

Model:

Nike Daybreak

Colorway:

Obsidian

Style:

Info om Undercover x Nike Daybreak Blå Gul releasen

Nu er der ikke længe til Undercover x Nike Daybreak Blå Gul releaser.

Sidst vi så et populært collab med Undercover og Nike var nogle af de første React Element 87. De blev udsolgt på kort tid og fik skyhøje resell-priser. Måske sker det samme med denne Undercover x Nike Daybreak Grøn?

Nike og Undercover har efterhånden lavet rigtig meget sammen. Blandt andet den tilbagevendende løbe-kollektion “Gyakusou“. Denne gang er samarbejdet dog rettet mod fashion. Den gamle Tailwind silhuet har været under Undercover-kniven og er blevet udstyret med lidt af hvert. Mest bemærkelsesværdigt er dog den udvidede “heel-clip” bagpå. Derudover er overdelen udstyret med premium materialer og mellemsålen har fået et “speckle-treatment”. Nu er navnet Daybreak.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Daybreak

Som du har kunne læse, releaser Undercover x Nike Daybreak Blå Gul inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 1. august, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.