Undefeated x Nike Air Max 97 Militia Green

Release dato:

26. december, 2020

Model

Nike Air Max 97

Colorway

Militia Green-Black-Orange Blaze-White

Style:

DC4830-300

Release dato:

26. december, 2020

Model:

Nike Air Max 97

Colorway:

Militia Green-Black-Orange Blaze-White

Style:

DC4830-300

Info om Undefeated x Nike Air Max 97 Militia Green releasen

Nu releaser denne flotte Undefeated x Nike Air Max 97 Militia Green snart!

Vi har ingen officiel releasedato endnu, men overalt online står blot “Holidays 2020” nævnt. Vores konklusion er derfor; MEGET SNART! Vi har sat datoen til d. 26. december, men dette er blot vores gisning. Hold derfor godt øje med vores release kalender. Vi opdaterer så snart vi har noget mere officiel info fra Nike.

Det kan føles som om at det er længe siden vi har set noget fra Undefeated. Det kan muligvis skyldes at deres ZX 8000 og Air Max 90 ikke fik vildt meget fokus. I hvert fald ikke i forhold til deres tidligere Air Max 97 collabs. Nu kommer endnu en 97’er pakke, hvor blandt andet denne Undefeated x Nike Air Max 97 Militia Green releaser.

Denne colorway har en armygrøn overdel med røde detaljer. Ligesom de tidligere Undefeated x Nike Air Max 97 har denne colorway branding samme steder. De tidligere releases fik hurtigt skyhøje resell-prisen pga. høj efterspørgsel i forhold til udbud. Vi har ikke grund til at tro andet om disse releases. Vi anbefaler derfor at du sidder klar ved release, hvis denne 97’er skal være en del af din samling.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Undefeated x Nike Air Max 97 Militia Green

Som du har kunne læse, releaser Undefeated x Nike Air Max 97 Militia Green inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 26. december, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.