Undefeated x Nike Air Max 90 Sort Rød

Release dato:

20. september, 2019

Model

Nike Air Max 90

Colorway

Black-Solar Red

Style:

CJ7197-003

Release dato:

20. september, 2019

Model:

Nike Air Max 90

Colorway:

Black-Solar Red

Style:

CJ7197-003

Info om Undefeated x Nike Air Max 90 Sort Rød releasen

Nu kan vi glæde os til denne flotte Undefeated x Nike Air Max 90 Sort Rød!

Den Amerikanske sneaker- og streetwear-butik Undefeated har igen slået sig sammen med Nike. Undefeated har den senere tid lavet lidt forskellige collabs med Adidas. Nu er det igen tid til et samarbejde med Nike. Denne gang har man taget udgangspunkt i den klassiske Air Max 90 silhuet. De har i høj grad valgt at bevare silhuettens originale udtryk.

Undefeated blev grundlagt i 2002 af James Bond og Eddie Cruz i Los Angeles. Butikken tilbyder autentisk streetwear og eksklusive sneaker releases. Hvis du befinder dig i nærheden er butikken absolut et visit værd.

Denne Undefeated x Nike Air Max 90 Sort Rød har en overdel som primært er konstrueret i læder med de klassiske overlays. Der er Undefeated branding på hæl, indersål og lace locks.

Se også de tre andre colorways i dette samarbejde ved at klikke her. Hvis du er fan af Air Max 90 eller generelt Undefeated, så anbefaler vi at du sidder klar ved release. Ja måske synes du bare skoen er flot. Der er stor sandsynlighed for at disse bliver udsolgt hurtigt!
Hold øje her på siden ved release for bedst mulighed for at coppe via diverse forhandlere.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max 90

Som du har kunne læse, releaser Undefeated x Nike Air Max 90 Sort Rød inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 20. september, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

NIKE STORE

SPAR 30%

Rabatkoden: NIKE30

Giver dig lige nu 30% rabat på et kæmpe udvalg af varer