Travis Scott x Nike Air Trainer 1 Grey Haze

Release dato:

27. maj, 2022

Model

Nike Air Trainer 1

Colorway

Grey Haze/Dusty Sage

Style:

DR7515-001

Release dato:

27. maj, 2022

Model:

Nike Air Trainer 1

Colorway:

Grey Haze/Dusty Sage

Style:

DR7515-001

Info om Travis Scott x Nike Air Trainer 1 Grey Haze releasen

Nu skulle det være ganske sikkert at Travis Scott x Nike Air Trainer 1  Grey Haze (DR7515-001) releaser sidst i denne måned.

Vi har i hvert fald fået bekræftet datoen direkte med vores kontakter i Nike Store.

Som altid er det ikke bare en sneaker fra hylden Travis Scott har fået lov til at farvelægge. Han har naturligvis taget Air Trainer 1 modellen og udfordret den ret meget. Noget af det mest iøjnefaldende er det cover man kan knappe over skoen, for beskyttelse, eller bare for at ændre looket på skoen fuldstændig.

Man lægger også mærke til lynlåsen på hælen der gemmer over en lille lomme hvor man kan opbevare lige hvad man har lyst til, hvis det ikke fylder ret meget…

Husk at det også er på denne dato at Travis Scott i samarbejde med Nike releaser et par colorways af den hypede Air Max 1 silhouet.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Travis Scott x Nike Air Trainer 1 Grey Haze

Som du har kunne læse, releaser Travis Scott x Nike Air Trainer 1 Grey Haze inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 27. maj, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

RABATKODE

SPAR 25%

SPAR 25% på NÆSTEN ALT I NIKE STORE t.o.m. 29/11-2022 kl. 9.00

Rabatkode: GOBIG22