Travis Scott x Fragment x Nike Air Jordan 1 Low

Release dato:

13. august, 2021

Model

Nike Air Jordan 1 Low

Colorway

Style:

DM7866-140

Release dato:

13. august, 2021

Model:

Nike Air Jordan 1 Low

Colorway:

Style:

DM7866-140

Info om Travis Scott x Fragment x Nike Air Jordan 1 Low releasen

Nu lander Travis Scott x Fragment x Nike Air Jordan 1 Low endelig snart!

Houston rapperen har slået sig sammen med Nike og Fragment. Vi har lige set AJ1 High release, og nu er der landet officielle billeder og info omkring denne “Low”.

Travis Scott x Fragment x Nike Air Jordan 1 Low har en hvid base i læder, men sorte, blå og creme overlays. Det spejlvendte swoosh på ydersiden matcher farve på mellemsål og snørebånd. På hælen ses henholdsvis “Cactus Jack” branding og “Fragment” branding.

Hiroshi Fujiwara (manden bag Fragment) har tidligere samarbejdet med brands som Nike, Levi’s, Stussy, Supreme, Converse og mange flere.

Der gik hurtigt rygter omkring at bots fik fingrene i AJ1 High, som allerede nu har skyhøje resell priser. Der er ingen tvivl om at vi kommer til at se det samme her. Både Travis Scott og Fragment er store, efterspurgte brands. Om du vil have disse til egen samling eller resell, så bør du skrive dig op til alle de raffles du kan. Der bliver uden tvivl rifter om denne flotte colorway!

Vi krydser fingre for en masse WINS.

Se tidligere Travis Scott x Nike releases her.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Travis Scott x Fragment x Nike Air Jordan 1 Low

Som du har kunne læse, releaser Travis Scott x Fragment x Nike Air Jordan 1 Low inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 13. august, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.