The Broken Arm x Salomon X-ALP Leather L47431300 i pewter/vintage khaki/black farvekombination.

The Broken Arm x Salomon X-ALP Leather L47431400

Når teknisk know-how møder fashion-forward design, opstår der magi. The Broken Arm x Salomon X-ALP Leather L47431400 er kulminationen på dette samarbejde, hvor funktionalitet og mode går hånd i hånd.

Unik Designmøde Funktion

X-ALP LTR er ikke bare en sko; det er et symbol på innovation og samarbejde. Tilbage på scenen kaster den lys over Salomons bjergbestigningsarv, forstærket gennem et frugtbart samarbejde med The Broken Arm. Dette fodtøj, der trækker inspiration fra teknisk og robust udstyr, blander beskyttende elementer med et alpint udtryk, alt sammen pakket ind i en æstetik, der appellerer til det moderne publikum.

Hvad skiller The Broken Arm x Salomon X-ALP Leather L47431400 ud fra mængden? Dens unikke farvesammensætning – Vanilla Ice, Almond Buff, og Banana Cream – tilføjer et frisk pust til din garderobe, mens de førsteklasses materialer sikrer holdbarhed og komfort. Med en vægt på kun 466 gram og en ydersål i solid gummi er denne sko både praktisk og stilfuld.

Der er ikke bare tale om et par sneakers, det er en historiefortæller. Hver detalje, fra læder og tekstiloverdelen til de fine stikninger, fortæller om omhyggelighed og dedikation til kvalitet.

Salomon X-ALP

Style: L47431400

Colorway: Vanilla Ice / Almond Buff / Banana Cream

Release doto: 15. marts, 2024

Køb dine Salomon sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er danske Naked og Munk Store for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.