Supreme x Nike SB Gato Supreme Light Armory Blue

Det er blevet tid til endnu et collab mellem Supreme og Nike – denne gang skal vi kigge nærmere på Supreme x Nike SB Gato Supreme Light Armory Blue.

Der releaser i alt 4 colorways af silhouetten som jeg personligt er rigtig glad for. Jeg købte den selv tilbage i 2014 under et besøg i Extra Butter butikken i New York. Til min store skuffelse fik jeg købt den et halvt nummer for lille, men jeg tvinger stadig mig selv til at gå i den engang imellem, for skoen er for fed.

Hvis dette collab fitter som det par jeg har vil jeg anbefale at gå 1/2 nummer op i størrelse.

Har du som jeg  en kærlighed til fodboldinspirerede sneakers vil den her nok være et hit, for selv om det er en Nike SB release er silhouetten efter min mening trods alt meget mere fodbold end Skateboarding.

Ud over denne lyseblå colorway releaser også en rød, en hvid og en sort.

Hvis du vil læse mere om de sneakers der kommer på markedet skal du læse med i vores oversigt over kommende Sneaker Releases.

Hvor kan jeg købe Supreme x Nike SB Gato Supreme Light Armory Blue ?

Denne Supreme x Nike SB Gato Supreme Light Armory Blue er bekræftet til at release d. 7. september kl. 9.00 i Nike Store.

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Supreme x Nike SB Gato Supreme
Light Armory Blue/White

Supreme x Nike SB Gato Supreme Light Armory Blue Supreme x Nike SB Gato Supreme Light Armory Blue

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00