Supreme x Nike Air More Uptempo Gold

Den New York baserede skateshop Supreme har i 2016 fået ekstra hype omkring deres brand. Når de så slår sig sammen med Nike om en silhouette som kom igen i 2016 med fuld fart, så kan det kun blive spændende! Vi kigger nærmere på Supreme x Nike Air More Uptempo Gold.

Det rygtes at der er release allerede d. 27. april! Dog skal vi understrege at denne dato ikke er bekræftet af Nike.

Når Supreme så meget som RØRER ved noget, så bliver det en succes. Sådan er det i hvert fald blevet det seneste år; hvad enten vi snakker svedbånd, tasker, tøj eller sneakers. Nu er der ENDELIG lidt nyt omkring deres collab med Nike og Air More Uptempo silhouetten. Denne silhouet så første gang dagens lys på basketbanerne i 90’erne. I 2016 fik silhouetten i den grad sin renæssance, og nu kommer der snart en version som Supreme har haft sine fingre i. Kan det snart blive vildere!?

Se de andre colorways som releaser lige her.

Hvor kan man købe Supreme x Nike Air More Uptempo Gold?

Indtil videre har vi ikke hørt noget om nogle forhandlere som får dem her på lager, så vi kan kun håbe på at NikeLab i det mindste får dem online. Vi holder jer opdateret!
Supreme x Nike Air More Uptempo Gold

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00