Stussy x Nike Air Zoom Spiridon KK Sort

Release dato:

30. juli, 2020

Model

Nike Air Zoom Spiridon KK

Colorway

Black-White-Bright Cactus

Style:

CJ9918-001

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

30. juli, 2020

Model:

Nike Air Zoom Spiridon KK

Colorway:

Black-White-Bright Cactus

Style:

CJ9918-001

Info om Stussy x Nike Air Zoom Spiridon KK Sort releasen

Nu kan vi godt glæde os til at den vilde Stussy x Nike Air Zoom Spiridon KK Sort releaser!

Efter at have set nogle af dette års fedeste collabs går Stüssy videre med samme silhuet som base. De to tidligere Stüssy x Nike Air Zoom Spiridon releases blev revet væk med det samme, og mon ikke det samme sker med denne release.

Ved denne Stussy x Nike Air Zoom Spiridon KK Sort har man tilføjet yderligere referencer fra begyndelsen af 00’erne. Den snøre-løse overdel har direkte afsæt i Nike Air Kukini. KK må selvsagt være en forkortelse af Kukini i denne sammenhæng. Den sok-lignende overdel har Nike branding på side og hæl, samt Stüssy branding øverst. Vi har endnu ingen officielle billeder fra Nike, men alt tyder på at denne colorway er holdt simpelt i hvid, kun med rød på inderforet.

Der er ingen tvivl om at denne silhuet deler vandene. Enten synes man at det edderkoppespinds-lignende overlay er fedt, ellers synes man ikke. Uanset hvad, så har Stüssy og Nike collabs det med at gå som varmt brød. Vi anbefaler derfor at du sidder KLAR ved release, hvis disse skal være en del af din samling.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Stussy x Nike Air Zoom Spiridon KK Sort

Som du har kunne læse, releaser Stussy x Nike Air Zoom Spiridon KK Sort inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 30. juli, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.