Stüssy x Nike Air Huarache LE Desert Oak

Release dato:

18. februar, 2021

Model

Nike Air Huarache

Colorway

Desert Oak-Reed-Light Straw

Style:

DD1381-200

Release dato:

18. februar, 2021

Model:

Nike Air Huarache

Colorway:

Desert Oak-Reed-Light Straw

Style:

DD1381-200

Info om Stüssy x Nike Air Huarache LE Desert Oak releasen

Nu lander den meget omtalte Stüssy x Nike Air Huarache LE Desert Oak snart!

Hvis du er mere interesseret i historien bag dette samarbejde, så kan du blive klogere her.

For nogen er Huarache silhuetten for længst “gået af mode”. Men for dem som ved præcis hvad dette samarbejde indebærer, er dette meget specielt. Tilbage i 2000 releasede denne colorway og én anden (som forventeligt releaser senere i februar) i et meget begrænset antal. Det var banebrydende på flere parametre. Både fordi denne slags samarbejder ikke var hverdagskost dengang. Men også fordi man tog en silhuet, som primært var blevet set i neon-colorways, og gav den en helt ny farvepalette.

Den anden colorway som også vises i vores seneste indlæg, releaser forventligt i slutningen af februar. Hold øje med vores release kalender, som vi vil opdatere så snart vi har noget officiel info herom.

Stüssy x Nike Air Huarache LE Desert Oak bliver uden tvivl meget eftertragtet. Selvom oplaget forventeligt er en del større end for over 20 år siden, så er vi ikke i tvivl om at denne bliver svær at få fingrene i. Vi anbefaler derfor at du sidder klar, hvis denne skal være en del af din samling.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Huarache

Som du har kunne læse, releaser Stüssy x Nike Air Huarache LE Desert Oak inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 18. februar, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.