Stingwater x Nike SB Dunk Low Magic Mushroom

Release dato:

8. maj, 2021

Model

Nike SB Dunk Low

Colorway

-

Style:

DH7650-600

Release dato:

8. maj, 2021

Model:

Nike SB Dunk Low

Colorway:

Style:

DH7650-600

Info om Stingwater x Nike SB Dunk Low Magic Mushroom releasen

Nu releaser Stingwater x Nike SB Dunk Low Magic Mushroom. Et super lækkert collab mellem Nike og Stingwater brandet der indeholder masser af små lækre skjulte detaljer i designet.

Det er ikke svært at se hvor denne ‘Magic Mushroom’ colorway har fundet sin inspiration. Den røde overdel med det hvide Safari print imiterer den røde fluesvamp. En af de lækre detaljer er at foret på skoen er udformet som lameller man kender det fra undersiden af en svamp.

Derudover finder du en lille hemmelig lomme på skoen, samt prikken over i’et – den delikate lille jewel Swoosh på siden af skoen.

Det hele er placeret på toppen af en transparent ydersål. Der er viekelig kræset for detaljerne her. Der er kost sagt virkelig tale om en sneaker til samlerne!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Stingwater x Nike SB Dunk Low Magic Mushroom

Som du har kunne læse, releaser Stingwater x Nike SB Dunk Low Magic Mushroom inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 8. maj, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.