Staple x Puma Suede Pigeon Star White

Staple x Puma Suede Pigeon Star White

For over 3 år siden havde Jeff Staple og Puma sidst et vellykket collab, og nu gentaget de successen — vi præsenterer Staple x Puma Suede Pigeon Star White.

New York baserede Staple Design er et kommunikationsbureau grundlagt i 1997 med 3 afdelinger; en tøj kollektion, et kreativt bureau og en detailbutik… Så man skulle mene at de ved hvad de laver.

For dette collab gør sig gældende at der ikke kun kommer en enkelt release, men i stedet kommer hele 4 releases. Desuden er det både Blaze of Glory og Suede silhouetterne som har været igennem Staple’s tegnestuer denne gang.
Blaze of Glory silhouetten har fået tilføjet den genkendelsesværdige “Pigeon”-farvepalette, mens Suede silhouetterne findes i 3 forskellige farver, som efter sigende skulle være regionsbestemte:

    · Star White, som kun vil være tilgængelig i Nord- og Sydamerika.
    · Frost Grey, som kun vil være tilgængelig i Europa og Mellemøsten.
    · Pure Black, som kun vil være tilgængelig i Asien.

Denne atypiske måde at release forskellige colorways på er valgt af den simple årsag, at Jeff Staple savner den gode gamle “sneaker-hunt”.

Hvor kan jeg købe Staple x Puma Suede Pigeon Star White?

Staple x Puma Suede Pigeon Star White releaser d. 17. september. Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.