Soulland x Nike SB Blazer Mid FRI.day

Release dato:

22. november, 2019

Model

Nike SB Blazer High

Colorway

-

Style:

-

Release dato:

22. november, 2019

Model:

Nike SB Blazer High

Colorway:

Style:

Info om Soulland x Nike SB Blazer Mid FRI.day releasen

Nu releaser Soulland x Nike SB Blazer Mid FRI.day endelig.

Det er det danske brand Soulland der i samarbejde med Nike kan præsentere et af årets lækreste Nike collabs. Soulland har tidligere arbejdet sammen med Nike omkring deres FRI.day kollektioner, og denne er den 3. i rækken. Silas Adler og Jacob Kampp der er mændene bag brandet, har altid været gode til at se alternative muligheder og udvikle sko og beklædning der bliver lidt skævt. Vi har tidligere set Nike Swooshen brugt på alternativ vis, og det gør sig også gældende i dette samarbejde.

Hvornår har du f.eks. senest set en stor Nike swoosh smyge sig rundt om hælen som på denne release? Overdelen er udstyret med slangeskindsprint, der meget vel kunne ligne en Pythonslange. Ingen slanger burde dog have lidt overlast i forbindelse med disse sko.

Vi så første gang skoen under Soullands show i forbindelse med Copenhagen Fashion Week i august – dengang blev der gættet på en hurtig release. Det blev dog ikke tilfældet, men en release som den her er helt sikkert også værd at vente på.

Denne sko releaser eksklusivt i Europa og Japan, hos udvalgte forhandlere. Herunder i Nike Store og in-store i Soullands egen butik.

Sort version af Soulland x Nike SB Blazer Mid FRI.day?

Officielt er kun denne colorway annonceret til at release, men der er dukket billeder op af en sort version også. Om det er en sneaker der releaser ved samme lejlighed, på et senere tidspunkt, eller en eksklusiv ‘Friends & Family’ version er ikke blevet offentliggjort.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Soulland x Nike SB Blazer Mid FRI.day

Som du har kunne læse, releaser Soulland x Nike SB Blazer Mid FRI.day inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 22. november, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.