SNS x Puma Adventurer Pack

SNS x Puma XT2 Adventurer Pack

Release dato:

Model

Colorway

Style:

Release dato:

Model:

Colorway:

Style:

Info om SNS x Puma XT2 Adventurer Pack releasen

Svenske Sneakersnstuff (SNS) og sneakergiganten Puma er nu på gaden med “Adventurer Pack”. En pakke inspireret af deres rejser i 90’erne til USA, i søgen efter sneakers som endnu ikke var kommet til Europa. Sneakers som de kunne tage med tilbage og sælge i deres butik i Sverige.

SNS x PUMA XT2 Adventurer Pack releaser hos Sneakersnstuff d. 26. September og kan købes online fra kl. 15.

To ting som ALTID var med de to gutter på tur, var deres sorte duggelbags og deres pas — denne pakke er inspireret af netop disse to ting!
Den ene silhoutte i pakken er denne Puma XT2+ “Erik”, som er inspireret af det gamle svenske pas. Materialerne er ruskind og læder i farverne tyrkis og navy, ligesom passet. I vores øjne er det en utrolig lækker kombination som har en eksklusivitet over sig.

Hvor kan jeg købe SNS x PUMA XT2 Adventurer Pack?

Hvis du skulle være i London på dagen så releaser de i butikken kl. 10:30, og i butikkerne i Stockholm og Malmö kl. 12. I Sneakersnstuff‘s webshop kan de købes fra kl. 15.

Drengene ville give noget tilbage…

… Så en uge inden release på denne “Adventurer Pack” tog Erik og Peter til New York, og havde taget en stak af de her sneakers med. De annoncerede location, hvor de ville give gratis sneakers væk, på Instagram. Tjek videoen ud nedenfor.

SNS x Puma Adventurer Pack
SNS x Puma Adventurer Pack
SNS x Puma Adventurer Pack
SNS x Puma Adventurer Pack
SNS x Puma Adventurer Pack
SNS x Puma Adventurer Pack
SNS x Puma Adventurer Pack

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Som du har kunne læse, releaser SNS x Puma XT2 Adventurer Pack inden længe.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Size? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.