SNS x Puma Adventurer Pack

SNS x Puma XS850 Adventurer Pack

Svenske Sneakersnstuff (SNS) og sneakergiganten Puma er nu på gaden med “Adventurer Pack”. En pakke inspireret af deres rejser i 90’erne til USA, i søgen efter sneakers som endnu ikke var kommet til Europa. Sneakers som de kunne tage med tilbage og sælge i deres butik i Sverige.

SNS x PUMA XS850 Adventurer Pack releaser hos Sneakersnstuff d. 26. September og kan købes online fra kl. 15.

To ting som ALTID var med de to gutter på tur, var deres sorte duggelbags og deres pas — denne pakke er inspireret af netop disse to ting!
Den ene silhoutte i pakken er denne Puma XS850 “Peter”, som er inspireret af gutternes trofaste sorte duffelbags. Overdelen er i tyk nylon med detaljer i ruskind og læder.

Hvor kan jeg købe SNS x PUMA XS850 Adventurer Pack?

Hvis du skulle være i London på dagen så releaser de i butikken kl. 10:30, og i butikkerne i Stockholm og Malmö kl. 12. I Sneakersnstuff‘s webshop kan de købes fra kl. 15.

Drengene ville give noget tilbage…

… Så en uge inden release på denne “Adventurer Pack” tog Erik og Peter til New York, og havde taget en stak af de her sneakers med. De annoncerede location, hvor de ville give gratis sneakers væk, på Instagram. Tjek videoen ud nedenfor.

SNS x Puma Adventurer Pack SNS x Puma Adventurer Pack SNS x Puma Adventurer Pack SNS x Puma Adventurer Pack SNS x Puma Adventurer Pack SNS x Puma Adventurer Pack SNS x Puma Adventurer Pack