Slam Jam x Nike Dunk High Clear White

Release dato:

3. oktober, 2020

Model

Nike Dunk High

Colorway

Style:

DA1639-100

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

3. oktober, 2020

Model:

Nike Dunk High

Colorway:

Style:

DA1639-100

Info om Slam Jam x Nike Dunk High Clear White releasen

Nu kommer denne flotte Slam Jam x Nike Dunk High Clear White endelig!

Slam Jam har eksisteret siden 1989, og har i årenes løb lavet en masse fede collabs. Denne gang har de valgt at gå sammen med Nike og har brugt Dunk High silhuetten som sit lærred.

“Dunk har helt sikkert haft stor indflydelse. Den var med til at etablere de globale forbindelser, der formede og udviklede det, vi nu kalder gadekultur”, fortæller Slam Jam ejer Luca Benini.

Ved første øjekast ligner denne sko ikke noget specielt. For nogle. Når man kigger mere end 1 sekund ser man hurtigt det mange detaljer. Swooshen på siden har en form for dobbelt-tekstur, som giver den et perlemor-agtigt look. Desuden er er langs siden og på tåboksen en rækker huller, som bestemt giver skoen noget kant! Hvis man kigger nærmere på pløsen vil man også kunne se et Nike Swoosh logo som vender på hovedet.

Desuden er mellemsålen halvgennemsigtig — en detalje som vi glæder os meget til at se nærmere på når Instagram snart bliver fyldt med on-foot billeder.

Slam Jam skriver desuden også at denne colorway kommer med en speciel box. Dette giver naturligvis endnu mere grund til at glæde sig! På hælen ses underspillet Slam Jam branding.

“Denne Dunk udtrykker simplicitet og fokus på innovative detaljer, hvilket i kombination med vores rebelske attitude definerer Slam Jams DNA”, konkluderer Benini.

Hvis denne Slam Jam x Nike Dunk High Clear White skal være en del af din samling, så anbefaler vi at du sidder klar ved release! Der er ingen tvivl om at denne bliver udsolgt med det samme, og resell-priserne bliver skyhøje. Det er jo trods alt en Dunk, og vi har efterhånden set hvor hurtigt de seneste +20 Dunk releases er blevet udsolgt.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Slam Jam x Nike Dunk High Clear White

Som du har kunne læse, releaser Slam Jam x Nike Dunk High Clear White inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 3. oktober, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.