Shelflife x Adidas Consortium ZX4000

Release dato:

20. april, 2019

Model

Adidas Consortium ZX4000

Colorway

Style:

G26959

Release dato:

20. april, 2019

Model:

Adidas Consortium ZX4000

Colorway:

Style:

G26959

Info om Shelflife x Adidas Consortium ZX4000 releasen

Nu releaser Shelflife x Adidas Consortium ZX4000 snart!

Den sydafrikanske sneaker- og streetwear-butik Shelflife er gået sammen med Adidas i deres første samarbejde. Denne Shelflife x Adidas Consortium ZX4000 er en revolutionerende udgave af den originale silhuet, med de fedeste detaljer!

Skoens overdel er præget af gråt nubuck og en specail-vævet mesh. På indersiden af begge sko er et fedt jacquard print som i dén grad skaber blikfang.

Skal det vilde collab være en del af din samling? Så anbefaler vi at du sidder klar på releasedagen. OBS: Nogle shops kører muligvis raffles — vi opdaterer denne side løbende med ny info.

Mange flere Adidas releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Adidas Consortium ZX4000

Som du har kunne læse, releaser Shelflife x Adidas Consortium ZX4000 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 20. april, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Det er ikke alle ‘normale’ sneaker forhandlere der får mulighed for at sælge dette Adidas Collab. Selv om vi endnu ikke har alle forhandlere bekræftet vil vi dog anbefale dig at holde øje med forhandlerne nedenfor.

Kig efter skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.