Sean Wotherspoon x Adidas Superturf Adventure

Release dato:

21. januar, 2022

Model

Adidas Superturf Adventure

Colorway

Stone/Core Black/Power Red

Style:

GW8810

Release dato:

21. januar, 2022

Model:

Adidas Superturf Adventure

Colorway:

Stone/Core Black/Power Red

Style:

GW8810

Info om Sean Wotherspoon x Adidas Superturf Adventure releasen

Nu releaser Sean Wotherspoon x Adidas Superturf Adventure (GW8810), og lad os lige slå en ting fast. Sean Wotherspoon må ha’ det for vildt når han designer sneakers.

I hvert fald har han en krøllet hjerne der er i stand til at sammensætte materialer og elementer på  vild og nærmest helt skør vis. Og det får han virkelig lov til på denne Sean Wotherspoon x Adidas Superturf Adventure model.

Selve Superturf Adventure er en relativt klassisk trail inspireret silhouet, der skabt som et praktisk tilbehør til en aktiv livsstil i naturen. Adidas og Sean Wotherspoon har på denne udgave valgt at fokusere på materialer der i større eller mindre grad er genanvendelige.

Sean Wotherspoon x Adidas Superturf Adventure GW8810

Der hvor designet stikker af er brugen farver og den store fløjlspung der er fæstnet over snørebåndene. Hvis man synes det er et lidt uhandy sted at have en pung placeret kan man heldigvis tage den af og benytte den på anden vis.

At Sean Wotherspoon ikke har været helt alene i udviklingen af skoen vidner skoen pløs om. Bag en af lynlåsene afsløres det klassiske Atmos logo sig. Du finder ligeledes Atmos logoet på pungen. I skrivende stund skal jeg dog ikke kunne fortælle vor stor indflydelse Atmos brandet har haft på releases. Deres rolle har i hvert fald umiddelbart været lidt underspillet.

Mange flere Adidas releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Adidas Superturf Adventure

Som du har kunne læse, releaser Sean Wotherspoon x Adidas Superturf Adventure inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 21. januar, 2022 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.