Sean Cliver x Nike SB Dunk Low Holiday Special

Release dato:

19. december, 2020

Model

Nike SB Dunk Low

Colorway

White-Psychic Blue-Metallic Gold

Style:

DC9936-100

Release dato:

19. december, 2020

Model:

Nike SB Dunk Low

Colorway:

White-Psychic Blue-Metallic Gold

Style:

DC9936-100

Info om Sean Cliver x Nike SB Dunk Low Holiday Special releasen

Nu lander denne flotte Sean Cliver x Nike SB Dunk Low Holiday Special snart!

Sean Cliver er også manden bag Strangelove. Strangelove havde tidligere på året release af en anden vanvittig Dunk release.

Denne Sean Cliver x Nike SB Dunk Low Holiday Special er, som navnet antyder, inspireret af julen. Den lyseblå og hvide overdel har klare referencer til sne og frost. Hertil er ydersålen en sindsyg lækker “detalje”. Som kontrast har skoen sølv og guld accenter, og i alt 3 sæt snørebånd at vælge mellem. Som prikken og i’et er indersålerne forskellige.

Der er ingen tvivl om, at der har været mange fede Dunk releases i 2020. Om denne release er på top 3 over årets bedste, kan vi ikke sige noget om. Vi vil dog gerne garantere, at de bliver udsolgt med det samme. Vi har desuden ikke grund til at tro andet end, at de ender med skyhøje resell-priser som Strangelove releasen fra februar.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Sean Cliver x Nike SB Dunk Low Holiday Special

Som du har kunne læse, releaser Sean Cliver x Nike SB Dunk Low Holiday Special inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 19. december, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.