Sacai x Nike VaporWaffle Royal Fuchsia

Release dato:

6. november, 2020

Model

Royal Fuchsia

Colorway

Royal Fuchsia

Style:

Sacai x Nike VaporWaffle

Release dato:

6. november, 2020

Model:

Royal Fuchsia

Colorway:

Royal Fuchsia

Style:

Sacai x Nike VaporWaffle

Info om Sacai x Nike VaporWaffle Royal Fuchsia releasen

Inden længe releaser Sacai x Nike VaporWaffle Royal Fuchsia. Endnu en kreativ og på mange måder genial release der nok skal blive ultra efterspurgt.

Den karakteristiske Waffle sål som vi har set før fra Sacai collabs danner fundamentet for releasen. Overdelen er naturligvis skabts som et frankensteins monster ved at blande flere silhouetter sammen og danne et helt nyt ‘monster’. Nike Air Pegasus løbeskoen fra 1983 udgør 50%, de resterende 50% kommer fra Nike VaporFly silhouetten. Pegasus løbeskoene var da de kom på markedet i 80’er forud for deres tid ifht teknologi og performance – det sammen kan siges om VaporFly skoene i dag.

Inspirationen til netop denne Royal Fuchsia colorway

Da Joan Benoit Samuelson vandt kvindernes marathonløb ved De Olympiske Lege i 1984 vidste hun nok ikke at det i dag 36 år senere skulle være inspiration til en af årets mest hypede sneakers. Legene blev afholdt i Los Angeles og på fødderne havde hun et par sko hvis colorway i dag er inspirationen til denne nye release.

Hvis du er fristet af dette ‘monster’ af en sko, så hold øje med vores liste af anbefalede forhandlere – så kan det være du har heldet med dig.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Sacai x Nike VaporWaffle Royal Fuchsia

Som du har kunne læse, releaser Sacai x Nike VaporWaffle Royal Fuchsia inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 6. november, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.