Sacai x Nike LD Waffle Hvid

Release dato:

10. marts, 2020

Model

Nike LD Waffle

Colorway

White-White

Style:

BV0073-101

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

10. marts, 2020

Model:

Nike LD Waffle

Colorway:

White-White

Style:

BV0073-101

Info om Sacai x Nike LD Waffle Hvid releasen

Nu releaser den nye Sacai x Nike LD Waffle Hvid snart!

Chitose Abe er designeren bag Sacai. Hun har sin egen stil, og det kommer tydeligt til udtryk i alt hvad hun foretager sig. Hun balancerer med begreberne stability og betrayal (dansk: stabilitet og forræderi).

Bonusinfo om Chitose: Født i en by ved navn Gifu, lige nord for Nagoya. Chitose Abe’s mor var en syerske, hvilket betyder, at hun stødte på mode og tekstiler fra en meget tidlig alder. Hun voksede op i et meget lille samfund med lang vej til og fra skole hver dag. Abe blev hurtigt fascineret af Tokyos travle modebranche og fik sin mor til at skræddersy tøj til at skille sig ud i skolen. (Kilde: Highsnobiety)

De “forræderiske” elementer i denne release indbefatter fordoblede elementer. Denne Sacai x Nike LDV Waffle Sacai x Nike LD Waffle Hvid har dobbel Swoosh, dobbel tunge/pløs og egentlig også dobbel mellemsål. Abes interesse for at kombinere to ikoner kommer desuden til udtryk i denne hybrid af LDV og Waffle Racer. Ruskind og nylon tilføjer et endnu mere klassisk udtryk til denne unikke silhuet. I forhold til de første Sacai x Nike LDV Waffle releases, så har denne nylon hvor de tidligere havde mesh.

Hvis du vil have fingrene i denne release, anbefaler vi at du sidder klar ved release. Alle tidligere releases blev udsolgt med det samme, og fik hurtigt høje resell-priser. Se også den helt hvide colorway, som releaser samme dag.

Vi krydser selvfølgelig fingre for en masse WINS! Husk desuden at holde øje med vores release kalender for at få overblik over kommende releases.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Sacai x Nike LD Waffle Hvid

Som du har kunne læse, releaser Sacai x Nike LD Waffle Hvid inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 10. marts, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.