Rihanna x Puma Cleated Creeper Suede Black

Der har været en lille smule stille omkring den fantastiske sangerinde fra Barbados, men nu vender hun igen tilbage til sneakerscenen med releasen af denne nye Rihanna x Puma Cleated Creeper Suede Black.

Vi har tidligere sit Rihanna vær bagkvinden til designet af Puma Creeper silhouetten der gik hen og blev voldsomt populær. Sneakeren skillede sig ud fra mængden med den massive og høje sål, men som alligevel var så veldesignet at den ikke gik hen og blev klodset at se på – eller benytte.

Mere vil have mere og nu går Rihanna i samarbejde med Puma endnu et skridt opad. Creeper modellen er blevet opgraderet med en endnu vildere sål ved releasen af den nye række af Rihanna x Puma Cleated Creeper sneakers. Overdelen på de første 2 udgaver er udført i lækker ruskind/suede som vi også har set det fra tidligere Creeper releases.

Ud over denne helt sorte colorway kommer også en brun ‘Golden Brown‘ på gaden.

Hvor kan jeg købe Rihanna x Puma Cleated Creeper Suede Black?

Rihanna x Puma Cleated Creeper Suede Black releaser d. 31. august fra midnat hos forhandlere som The Good Will Out og BSTN.
Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Rihanna x Puma Cleated Creeper
Black/Black/Black
366268-04

Rihanna x Puma Cleated Creeper Suede Black Rihanna x Puma Cleated Creeper Suede Black

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00