Raf Simons x Adidas Stan Smith CF White Silver

Nu tager vi hul på endnu et samarbejde mellem den belgiske designer Raf Simons og Adidas – i første omgang kigger vi nærmere på Raf Simons x Adidas Stan Smith CF White Silver.

Adidas Stan Smith Comfort silhouetten uden snørrebånd men med velcrolukning er en perfekt legelpads for Calvin Klein designeren og han giver den da også meget godt gas på flere af modellerne. Der releaser minimum 6 forskellige colorways af denne Stan Smith CF.

Se alle de kommende colorways i Sneaker Release Kalenderen.

Denne udgave er designet med en hvid overdel og sål, sølvfarvede velcro straps og en sølvfarvet hæl. Der er Raf Simons branding på siden i form af det store perforerede ‘R’ samt ‘RAF SIMONS’ præget ind i læderet.

Hvor kan jeg købe Raf Simons x Adidas Stan Smith CF White Silver?

Vi afventer stadig en officiel releasedato, men det skulle være lige oppe over. De releaser bl.a hos End Clothing og Adidas.

De første billeder af den kommende Raf Simons x Adidas Collection AW16 er fundet hos End Clothing

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00