Puma x Sneakerfreaker x Packer Blaze Of Glory Bloodbath

Puma x Sneakerfreaker x Packer Blaze Of Glory Bloodbath – Endnu en gang ser vi Puma og Sneakerfreaker magazine i et collab, tidligere collabs på Blaze of Glory af de 2 har været med stor succes, og de fortsætter i samme rille fra tidligere collabs, skoen er inspireret af et havangreb. Som blandt andet er repræsenteret i den blodrøde overdel og de røde detaljer i trinomic-sålen, hvor der under sålen “flyder blod”.

De releaser hos Slam Jam Socialism og End d. 10. oktober kl. 00.01

Som altid når de 2 arbejder sammen på en collab af Blaze Of Glory modtager skoen stor opmærksomhed, som den har gjort lige siden 1. releaser af Blaze of Glory i 2008, som også var et collab mellem de 2. Så hvis du vil have fat i skoen skal du være meget hurtig på fingrene, da dette muligvis er den hotteste release fra Puma i år!

Nok en gang kommer den i en fantastisk indpakning, med en stor sneakerbox, ekstra laces, en lace pouch, ekstra såler og en lille illustration af skoen.

Hvor kan jeg købe Puma x Sneakerfreaker x Packer Blaze Of Glory Bloodbath?

d. 10 oktober kl. 00.01 releaser den hos Slam Jam Socialism, prisen bliver 139£.

blazeblaze½blaze1

 

 

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.