Puma Thunder Spectra

Den nye Puma Thunder Spectra har meldt sin ankomst! Bliv klogere på releasedato mm. her på siden.

Puma Thunder Spectra releaser d. 28. april hos blandt andet The Good Will Out.

For nogle år tilbage havde Puma et samarbejde med afdøde Alexander McQueen. Sammen lavede de blandt andet den legendariske “McQ Tech Runner”. Essensen af denne er taget med i den nye silhouet, og er blevet opdateret med de bedste teknologier fra den tyske sneaker-gigant.
Der er ingen tvivl om at “chunky sneakers” er helt oppe i tiden, og derfor mener vi at Puma releaser denne nye silhouet på det helt rigtige tidspunkt. Vi har fornylig set releases som Yeezy 500 og den kommende Adidas Yung-1 som også får ros for den chunky stil.
Denne hyldest til McQueen og Tech Runner silhouetten har en overdel med forskellige paneler lavet af både ruskind, mesh og læder i en skarp sammensætning af farver. Mellemsålen er Puma’s egen IMEVA teknologi, som sikrer en sublim komfort og letvægts-fornemmelse.

Hvor kan man købe Puma Thunder Spectra?

Det kan du hos blandt andet Footpatrol og The Good Will Out fra d. 28. april. Vi er ikke i tvivl om at denne silhouet hurtigt bliver udsolgt, så vi anbefaler at man sidder klar ved release!

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Puma Thunder Spectra

Puma Thunder Spectra

Puma Thunder Spectra

Puma Thunder Spectra

Puma Thunder Spectra

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Naked, Size?, End Clothing og JD Sports for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00