Puma GV Special Exotic White

Puma GV Special Exotic White

Puma GV Special Exotic White er den hvide version af Guillermo Vilas signatur sko. Den argentinske tennisspiller spillede bl.a. i Puma sko, og har naturligvis nu sin egen signatur sko som det hører sig til for de største stjerner i sporten.

Guillermo Vilas var en playboy af guds nåde, og vandt bl.a. 4 Grand Slam titler i perioden 1977-79

Guillermo Vilas vandt i sin aktive karriere hele 83 ATP titler. Han trak sig tilbage fra sporten i 1992 hvor han stoppede en flot og lang karriere, hvor han som bedste resultat opnåede en 2. plads på verdensranglisten i 1975.

Denne helt hvide colorway af skoen er efter min mening en playboy værdig og er en meget klassisk tennis sneakers silhouet. Hvis du kan lide Puma’s retro stil, og historien der knytter sig til disse sneaks, kunne det være at denne sko var noget for dig.

Puma GV Special Exotic findes også i en helt sort udgave, som også er virkelig fed. Du kan tjekke den ud hos Crookedtounges.com

Puma har med den store dominerende hvide mellemsål blandingen af hvid læder og off-white læder som materialer, og de hvide snørrebånd designet en fed sneaker, der vil kunne bruges til lidt af hvert.

Hvor kan jeg købe Puma GV Special Exotic White?

Køb Puma GV Special Exotic White hos Crookedtounges.com

Puma GV Special 'Exotic White'

puma-gv-special-exotic-white-03-coolsneakers

puma-gv-special-exotic-white-05-coolsneakers

Guillermo Vilas

puma-gv-special-exotic-white-04-coolsneakers