Pharrell Williams x Adidas Solar Hu NMD Lyseblå

Nu releaser Pharrell Williams x Adidas Solar Hu NMD Lyseblå – én ud af 4 nye sko designet i samarbejde mellem Pharell Williams og Adidas.

Vi har efterhånden set mange ‘collabs’ mellem Pharrell og Adidas, og nu kommer altså endnu en stribe sko på markedet. De tidlige Hu releases blev revet af hylderne og blev udsolgt lige så hurtigt som de blev sat til salg. Om det kommer til at gå denne vej med disse releases er nok tvivlsomt, eftersom det ikke har været tilfældet ved de sidste par releases.

Ud over denne udgave releaser også en ‘Hvid‘, en ‘Blå/Pink‘ og en ‘Sort/Blå‘ colorway.

Fælles for de forskellige farverige colorways er at overdelen er designet i Primeknit og at den er udstyret med en stor fed boost mellemsål, der garanterer ufattelig god komfort.

Adidas Solar Hu NMD

Style: EE7581

Colorway: Aero Blue/Core Black/Bright Orange

Køb dine Adidas sneakers her

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Adidas, Naked, Size?, JD Sports, End Clothing og 43einhalb for at nævne et par stykker.

Leder du efter Adidas sneakers der er udsolgt alle steder?

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00