Patta x Nike Air Jordan 7

Release dato:

15. juni, 2019

Model

Nike Air Jordan 7

Colorway

Style:

AT3375-200

Release dato:

15. juni, 2019

Model:

Nike Air Jordan 7

Colorway:

Style:

AT3375-200

Info om Patta x Nike Air Jordan 7 releasen

Den hollandske streetwear- og sneaker-shop har slået sig sammen med Jumpman. Her kan du læse mere om Patta x Nike Air Jordan 7.

For første gang har Patta valgt at bruge et Jordan silhuet som lærred. Desuden går de også med en lidt ny farvepalette, som primært er “earthtones” (red.: jordfarver). Jordan 7 silhuetten er designet af Tinker Hatfield og havde første release i 1992. Den er blevet retroet en del gange siden, men denne Patta x Nike Air Jordan 7 ligner ikke nogle af de foregående.

Som du kan se på billederne øverst er der karakteristisk Patta branding på mellemsålen og på hælen med “Team Patta”. Jordan branding er at finde øverst på siden og bagpå i form af nummer 23, som var Michael Jordan’s nummer. Overdelen er konstrueret i brun og lyserød ruskind.

Jordan 7 silhuetten er muligvis mest til de inkarnerede Jordan fans. Hvis du er fan, og gerne vil have fingrene i denne release, anbefaler vi at du sidder klar ved release. Vi tror at denne Patta Jordan 7 kommer til at sælge hurtigt!

Patta blev startet i Amsterdam i 2004 af Edson Sabajo og Guillaume ‘Gee’ Schmidt. Begge var kendte fra den Hollandske hip-hop scene, og de startede shoppen for at få noget nyt ind i streetkulturen. Gennem årene er forretningen ekspanderet hurtigt, og i 2016 åbnede de deres første butik i Soho i London. Nike og Patta har over 10 års samarbejde i bagagen.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 7

Som du har kunne læse, releaser Patta x Nike Air Jordan 7 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 15. juni, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.