Off-White x Nike Vapor Street Polarized Blue

Release dato:

14. november, 2019

Model

Nike Vapor Street

Colorway

Polarized Blue-Tour Yellow-Sail

Style:

CD8178-400

Release dato:

14. november, 2019

Model:

Nike Vapor Street

Colorway:

Polarized Blue-Tour Yellow-Sail

Style:

CD8178-400

Info om Off-White x Nike Vapor Street Polarized Blue releasen

Som en del af “Athlete in Progress”-pakken releaser nu Off-White x Nike Vapor Street Polarized Blue.

Virgil og Nike havde for nogle måneder siden et samarbejde med Terra Kiger 5-silhuetten. Nu har Off White skaberen valgt at rette sit blik mod Vapor Street silhuetten. Helt præcist er der taget udgangspunkt i Vapor Street Flyknit. Et alternativ til Nike’s Vaporfly-serie, som primært er lavet til løb.

Virgil Abloh har på sin egen version lavet overdelen i et syntetisk materiale og selvfølgelig med det velkendte skum-pløs. Snøresystemet er igen typisk Abloh, som desuden har fået en markant anderledes farve for at skabe noget diversitet.
Ydersålen er udstyret med ekstra lange pigge, ligesom vi så det på Terra Kiger-modellen.

Overordnet set en typisk Off White release. Virgil har sin helt egen tilgang til tingene, og han formår at skabe noget som vi aldrig har set før. På godt og ondt. Hvis du er fan af denne nye silhuet, så anbefaler vi også at du tager et kig på de to andre colorways.

Ligesom alt andet udgivet i Virgil Abloh’s navn, så tror vi også at disse tre releases bliver udsolgt hurtigt. Helt personligt er jeg ikke fan af denne release, men det ved jeg at mange andre er. Uanset hvad, så glæder jeg mig til at se nogle flere on-foot billeder. Husk at tagge os på dit næste Instagram-post — vi reposter næsten dagligt!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Off-White x Nike Vapor Street Polarized Blue

Som du har kunne læse, releaser Off-White x Nike Vapor Street Polarized Blue inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 14. november, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.