Off-White x Nike Air Jordan 5

Release dato:

15. februar, 2020

Model

Nike Air Jordan 5

Colorway

Black/Muslin-Fire Red

Style:

CT8480-001

Release dato:

15. februar, 2020

Model:

Nike Air Jordan 5

Colorway:

Black/Muslin-Fire Red

Style:

CT8480-001

Info om Off-White x Nike Air Jordan 5 releasen

Nu releaser Off-White x Nike Air Jordan 5. Vi kan uden at tænke to gange godt udnævne denne release til at være i absolut heat kategorien.

Der er ingen tvivl om at at samarbejdet mellem Virgil Ablog og Nike er et af de mest succesfulde i nyere tid, og at denne release ikke er nogen undtagelse.

Jordan 5 silhouetten releasede oprindelg tilbage i 1990 og kan i år altså fejre 30 års jubilæum. Dette bliver blandt andet markeret med denne release.

Designeren Virgil Abloh har taget udgangspunkt i skoen originale ‘Black Metallic’ colorway, og tilføjet sine egne signaturer.  Signaturer i form af text print på såvel overdel som snørrebånd. Du finder også mindre dekonstruktioner i form af forskellige runde udskæringer af overdelen og pløsen.  Alt i alt en sneaker hvor der er kræset for detaljerne.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Jordan 5

Som du har kunne læse, releaser Off-White x Nike Air Jordan 5 inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 15. februar, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.