Nike Zoom Spiridon Caged Grøn

Release dato:

10. april, 2020

Model

Nike Zoom Spiridon Caged

Colorway

Pistachio Frost-Metallic Silver

Style:

Release dato:

10. april, 2020

Model:

Nike Zoom Spiridon Caged

Colorway:

Pistachio Frost-Metallic Silver

Style:

Info om Nike Zoom Spiridon Caged Grøn releasen

Nu vender den vilde Nike Zoom Spiridon Caged Grøn snart tilbage!

Vi har ingen officiel releasedato fra Nike endnu, men alt peger på at vi kan forvente release indenfor de næste 2-3 måneder. Hold øje med vores release kalender!

Spiridon havde første release i starten af 00’erne. På trods af silhuettens obskure udtryk og atypiske opbygning, har den alligevel fundet vej tilbage her i år 2020. Og heldigvis for det! Designet på denne sko passer nemlig igen rigtig fint ind i, hvad vi ser i gadebilledet idag. Måske er det også derfor at Stüssy efter sigende har et collab på vej med blandt andet denne silhuet? Vi glæder os meget til at se hvad dette bringer!

Overdelen på denne Nike Zoom Spiridon Caged Grøn arbejder primært med to grønne toner. Omkring ydersålen ved hælen ses neon-gule accenter, som komplimenterer de grønne toner super godt! Air-puden er omsluttet af en form for neon “net”, og dette omslutter ligesom designets rå udtryk.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Zoom Spiridon Caged

Som du har kunne læse, releaser Nike Zoom Spiridon Caged Grøn inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 10. april, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.