Nike SB Dunk Low Lilla

Release dato:

23. januar, 2021

Model

Nike SB Dunk Low

Colorway

Court Purple

Style:

-

Release dato:

23. januar, 2021

Model:

Nike SB Dunk Low

Colorway:

Court Purple

Style:

Info om Nike SB Dunk Low Lilla releasen

Nu releaser Nike SB Dunk Low Lilla. En ultra populær colorway til en for tiden ultra populær sneaker. Det kan da kun gå helt galt.

I hvert fald bliver denne ‘Court Purple’ colorway svær at få fingrene i, i første omgang. Du skal sidde klar når skoene releaser i de forskellige shops hvis du vil have skoene til ganske almindelig udsalgspris, for når først der er udsolgt vil skoene blive videresolgt til priser et godt stykke over normalprisen.

Da Jordan brandet i april 2020 releasede en tilsvarende ‘Court Purple’ colorway på deres Nike Air Jordan 1 High blev de revet væk, og den dag i dag er det stadig en af de mest søgte sneakers her på hjemmesiden.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike SB Dunk Low

Som du har kunne læse, releaser Nike SB Dunk Low Lilla inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 23. januar, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.