Nike SB Dunk Low Laser Orange

Release dato:

2. juli, 2020

Model

Nike SB Dunk Low

Colorway

White-Regency Purple-Laser Orange

Style:

BQ6817-800

Release dato:

2. juli, 2020

Model:

Nike SB Dunk Low

Colorway:

White-Regency Purple-Laser Orange

Style:

BQ6817-800

Info om Nike SB Dunk Low Laser Orange releasen

Nu kan vi endelig glæde os til en EU release af den flotte Nike SB Dunk Low Laser Orange.

Der er ingen tvivl om at nærmest samtlige Dunk releases bliver revet væk for tiden. Vi tror ikke det bliver anderledes for denne Nike SB Dunk Low Laser Orange.

Den hvide læder-overdel har fået flotte ruskinds-overlays i “Laser Orange”. Nike swoosh’en på siden er udført i patenteret læder. Den lilla farve på swoosh’en er ført videre på pløsen og i inderforet. Den hvide mellemsål har fået semi-gennemsigtig ydersål som afslutter designet perfekt.

De seneste Dunk releases som University Red og Syracuse er gode eksempler på releases som har været udsolgt få minutter efter release. Denne release er, som navnet antyder, en Dunk SB. Derudover har denne release en overdel som, ifølge os, er væsentlig mere spændende! Ruskind og patenteret læder alene gør, at vi synes den er mere værd at samle op. Den helt store forskel på Nike Dunk og Nike Dunk SB vil vi muligvis dykke ned i på et senere tidspunkt.

Skal denne Dunk være en del af din sommer rotation? Så husk at vær KLAR ved release. Der bliver med garanti rifter om dem. Vi krydser fingre for en masse WINS!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike SB Dunk Low

Som du har kunne læse, releaser Nike SB Dunk Low Laser Orange inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 2. juli, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.