Nike SB Dunk Low Crater

Release dato:

17. oktober, 2020

Model

Nike SB Dunk Low

Colorway

Dark Grey-White-Dark Grey

Style:

CT2224-001

Release dato:

17. oktober, 2020

Model:

Nike SB Dunk Low

Colorway:

Dark Grey-White-Dark Grey

Style:

CT2224-001

Info om Nike SB Dunk Low Crater releasen

Nu lander denne flotte Nike SB Dunk Low Crater snart!

Vi har netop lagt info op omkring Nike Air Force 1 Crater Black — og i kølvandet kommer denne Nike SB Dunk Low Crater nu også. Denne release er spækket med fede detaljer såsom swoosh logoet som er syet på, speckles på mellem- og ydersål og meget mere.

Siden Nike første gang nævnte deres “Move to Zero”-program har de lanceret en hel del bæredygtige sko. Nu er det selvfølgelig også tid til at Dunk silhuetten kommer helt med på vogning. Vi har tidligere set “Community Garden” som havde en overdel af genbrugstekstil. Nu kommer denne Dunk Low Crater som består af endnu mere genbrug!

Crater-skum er et nyudviklet materiale fra Nike. Crater har mindst 20% genbrugsmateriale målt i vægt. Desuden har man valgt at fra-sortere det sædvanlige papir-fyld i kassen, for at undgå yderligere spild. Zoom Air enheden i mellemsålen er desuden også fremstillet af genbrugt TPU.

Selvom dette er en Dunk SB har Nike også valgt ikke at bruge den tykke pløs på denne release. Simpelthen for at undgå at bruge unødige ressourcer.

Der er ingen tvivl om at ord som “bæredygtig” og “dunk” er meget brugte i 2020. Når disse to ord kombineres i en release, så kan vi roligt love at denne bliver eftertragtet. Vi anbefaler derfor at du sidder KLAR ved release, hvis denne Dunk skal være en del af din samling!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike SB Dunk Low

Som du har kunne læse, releaser Nike SB Dunk Low Crater inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 17. oktober, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.