Nike SB Dunk Low Chicago

Release dato:

1. september, 2020

Model

Nike SB Dunk Low

Colorway

Varsity Red-White-Varsity Red-Black

Style:

BQ6817-600

Release dato:

1. september, 2020

Model:

Nike SB Dunk Low

Colorway:

Varsity Red-White-Varsity Red-Black

Style:

BQ6817-600

Info om Nike SB Dunk Low Chicago releasen

Nu varer det ikke længe før vi kan forvente release af Nike SB Dunk Low Chicago!

Opdateret d. 27. august: den fastlagte dato for release er 1. september.

Nike SB Dunk og Nike Dunks er uden tvivl nogle af de bedst sælgende sko i 2020. Og måske er Chicago den mest populære colorway nogensinde? I hvert releaser denne flotte Nike SB Dunk Low Chicago lige om lidt. Nogle vil mene denne release lå lige til højrebenet. I hvert er der ingen tvivl om at den bliver revet væk overalt, hurtigt!

Til dem som ikke er klar over hvad denne colorway egentlig står for, så kommer her en kort forklaring. Inden Jordan 1 var Nike Air Ship, som siges at være en prototype af Jordan 1. Air Ship blev banned i NBA fordi skoen ikke havde mere end 51% hvid på sig. Derfor kom den legendariske Chicago colorway første gang i 1985 og blev den sko som Jordan 1 viste sig at vinde mange kampe i.

Denne Dunk Low Chicago er konstrueret i læder og mesh. Den hvide “base” har røde overlays med sort swoosh og snørebånd samt hæl. Mellemsålen er hvid og ydersålen er rød. Så tæt på Air Jordan 1 “Chicago” som man kan komme i en SB Dunk.

Det er vigtigt at understrege at vi ikke kender den officielle releasedato endnu. Hold dig opdateret her på siden.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike SB Dunk Low

Som du har kunne læse, releaser Nike SB Dunk Low Chicago inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 1. september, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.