Nike React Presto Rabid Panda

Release dato:

9. maj, 2019

Model

Nike React Presto

Colorway

-

Style:

-

Release dato:

9. maj, 2019

Model:

Nike React Presto

Colorway:

Style:

Info om Nike React Presto Rabid Panda releasen

Nu releaser Nike React Presto Rabid Panda. Som dedikeret Nike Presto fanboy er det med spænding at se de nyeste udgaver komme på markedet.

Denne gang er det Nike’s nye React teknologi der er blevet implementeret i designet, og det er helt sikkert spændende. Min første indskydelse var en lille skuffelse, men efter at have kigget lidt nærmere på dem vokser de faktisk lidt alligevel.

Nike kommer med et meget legende design og det kan vel nærmest sammenlignes med at af de der farverige stykker legetøj man ikke lade være med lige at skulle pille ved.

I første omgang har Nike valgt at release nyfortolkninger af de originale colorways og det er de nu sluppet meget godt afsted med.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike React Presto

Som du har kunne læse, releaser Nike React Presto Rabid Panda inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 9. maj, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG I
NIKE STORE

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.