Nike PG 2.5 Playstation

Release dato:

7. december, 2018

Model

Nike PG 2.5

Colorway

Wolf Grey/Multicolor

Style:

-

Release dato:

7. december, 2018

Model:

Nike PG 2.5

Colorway:

Wolf Grey/Multicolor

Style:

Info om Nike PG 2.5 Playstation releasen

Hvis du ligesom resten af verden er optaget af at spille Fortnite kunne denne Nike PG 2.5 Playstation release muligvis være lige noget for dig.

Skoene er nørdede – på den fede måde. Denne colorway er endnu en i rækken af samarbejder mellem Nike og Playstation. Farverne på skoen er naturligvis inspireret af den allerførste Playstation konsol der med sin grå overflade og farverige ikoner skabte nye standarder for hvordan spillekonsoller skulle sættes sammen.

Den nye Playstation Classic udkommer d. 3. december og det er naturligvis i denne anledning vi nu ser releasen af Nike PG 2.5 Playstation.

Paul George, der er manden bag denne signatur-sneaker, er i øvrigt selv en ivrig gamer og han bruger typisk 3-5 timer om dagen foran skærmen når han da ikke lige træner Basketball med Oklahoma City Thunder.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike PG 2.5

Som du har kunne læse, releaser Nike PG 2.5 Playstation inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 7. december, 2018 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.