Nike Free Run 2 SneakerBoots

Nike Free Run 2 SneakerBoots – Nike Free vinterstøvlen

Nike Free Run 2 SneakerBoots er en del af den nye SneakerBoots pakke fra Nike, der udover denne Free Run 2 udgave omfatter modellerne Dunk Sky Hi, Roshe Run, Air Force 1, og Air Max 90.

Her kigger vi på NIke Free Run 2 SneakerBoots, som jeg har kigget på siden de første billeder af den dukkede op, og som jeg efterhånden er begyndt at blive mere og mere vild med. For ved første øjekast må jeg indrømme jeg tænkte “WTF???”

Nike har videreudviklet den populære Free Run 2 til at være en vinterstøvle med samme fantastiske komfort som du kender der fra de traditionelle Free løbesko. Som Nike udtrykker sig er der ikke mange gode grunde til ikke at være helt klar til vinteren i år.

Hvor kan jeg købe Nike Free Run 2 SneakerBoots?Nike Free Run 2 SneakerBoots

Nike Free Run 2 SneakerBoots finder du i Nike Store hvor der er 4 fede modeller at vælge imellem

Nike Free Run 2 SneakerBoots

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] netop har lanceret. De øvrige modeller omfatter Roshe Run SneakerBoots, Air Force 1 DuckBoots, Free Run 2 SneakerBoots og Roshe Run Hi […]

  2. […] så de også magter at blive brugt her til efteråret og vinteren. I denne måned er bl.a. også Nike Free Run 2 SneakerBoots, Nike Roshe Run SneakerBoots og Nike Air Force 1 Duckboot blevet lanceret og omtalt her på […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.