Nike Dunk Low City Market

Release dato:

4. marts, 2021

Model

Nike Dunk Low

Colorway

Multi-Color/Multi-Color

Style:

DA6125-900

Release dato:

4. marts, 2021

Model:

Nike Dunk Low

Colorway:

Multi-Color/Multi-Color

Style:

DA6125-900

Info om Nike Dunk Low City Market releasen

Nu releaser den vilde Nike Dunk Low City Market endelig!

Dunk bølgen stopper ikke foreløbig, og heldigvis for det! Nu lander denne vilde colorway nemlig meget snart.

Nike Dunk Low City Market har en flerfarvet overdel med flere forskellige mønstre. På indersiden står skrevet “Blue Ribbon Studio”, som er et kreativt studie i Nike’s hovedkvarter i Oregon. Her kan de ansatte få kreativ frihed med alt fra 3D printere til laserskærere. Det er tydeligt at man har benyttet sig af den kreative frihed på netop dette par.

Af andre fede detaljer kan nævnes anderledes branding på tungen samt gennemsigtig swoosh på siden. Selve basen på overdelen er cremefarvet, og denne matcher både snørebånd og ydersål. Mellemsålen er holdt hvid og indersålen i rød med differentieret branding/tekst.

Når der lander nye Dunks betyder det ofte høj efterspørgsel, i en eller anden grad. Der er dog ingen tvivl om at denne er højt på listen. Vi anbefaler derfor at du skriver dig op til så mange raffles som muligt, og sidder klar ved release. Længere nede på denne side er en liste over forhandlere som du bør besøge.

Vi ønsker alle held og lykke med at få fingrene i disse. Husk at tagge os på Instagram hvis du poster dine W’s.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Dunk Low City Market

Som du har kunne læse, releaser Nike Dunk Low City Market inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 4. marts, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.