Nike Dunk Low Ceramic

Release dato:

19. november, 2020

Model

Nike Dunk Low

Colorway

Black-Ceramic-Nori

Style:

DA1469-001

nike-store-1200x628.jpg

Rabatkode til Nike Store

Køb 3 produkter til fuld pris og spar 20% med rabatkoden BUNDLE3.

Fra 8.-14. februar 2019

Release dato:

19. november, 2020

Model:

Nike Dunk Low

Colorway:

Black-Ceramic-Nori

Style:

DA1469-001

Info om Nike Dunk Low Ceramic releasen

Nu skal vi heldigvis ikke vente meget længere på Nike Dunk Low Ceramic!

Pakken blev kaldt “Ugly Duckling” ved første release i 2001. Pakken bestod af denne Nike Dunk Low Ceramic, samt “Plum” og “Veneer“. I 2001 havde denne pakke kun release på det japanske marked — dette er heldigvis ikke tilfældet denne gang. Plum og Veneer blev udsolgt på ingen tid. Vi kan ikke tro det bliver anderledes med denne colorway.

Ved alle tre colorways i denne pakke har Nike forsøgt at producere dem så tæt på originalerne som muligt. Det er lykkedes meget godt!

Overdelen er udført i lækkert ruskind og de tre primære farver er fordelt på panelerne så det hele går op i en højere enhed. Orange på overlays, ydersål og lining. Grøn swoosh som matcher snørebånd og hæl samt sort “baggrund” og pløs. Hvorvidt der er ekstra snørebånd med ved vi desværre ikke på nuværende tidspunkt.

Min personlige mening er, at denne colorway er den flotteste af de tre! Som for alle andre Dunk releases kan vi kun anbefale at du holder dig opdateret ved denne release. Skriv dig op til så mange raffles som muligt, da efterspørgslen uden tvivl også er høj på dette par!

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Dunk Low Ceramic

Som du har kunne læse, releaser Nike Dunk Low Ceramic inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 19. november, 2020 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Som du måske ved er der tale om en meget eksklusiv og limiteret sneaker, der ikke releaser i ret mange butikker. I skrivende stund er alle forhandlere ikke endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med disse forhandlere hvor du, med stor sandsynlighed, enten kan skrive dig op til raffle, eller shoppe dem på datoen for release.

Kig efter Nike skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.