Nike Dunk Low Brun Orange

Release dato:

27. oktober, 2023

Model

Nike Dunk Low

Colorway

Velvet Brown / Rugged Orange

Style:

FV0395-200

Release dato:

27. oktober, 2023

Model:

Nike Dunk Low

Colorway:

Velvet Brown / Rugged Orange

Style:

FV0395-200

Info om Nike Dunk Low Brun Orange releasen

Nike Dunk Low Brun Orange (FV0395-200) releaser i denne måned – læs mere her!

Er du også vild med efterårsmode? Elsker du at have et par sneakers, der passer perfekt til årstidens farver og stemning? Så bør du sætte kryds i kalenderen den 27. oktober 2023, for Nike Dunk Low i jordfarver er på vej til Nike Store!

Sprød og luksuriøs

Nike Dunk Low i jordfarver er den ultimative sneaker til efteråret. Den har et teksturelt udseende og føles som at gå på skyer. Det fluffy Velvet Brown ruskind og Sand Drift læder kombineres for at skabe en varm og luksuriøs overdel, der er perfekt til de køligere måneder.

Naturens farver på dine fødder

Med ‘Rugged Orange’ ruskindsoverlays får du en sneaker, der virkelig indfanger efterårets farver. Det er som at have naturens skønhed på dine fødder. De varme jordfarver er den perfekte måde at udtrykke din kærlighed til efterårsmode.

Det perfekte efterårslook

Det stopper ikke der. Hints af ‘Campfire Orange’ på pløsen og hælens branding tilføjer et strejf af varme og intensitet til denne sneaker. Det giver dig mulighed for at skille dig ud og tilføje dit personlige præg til dit efterårslook.

Lad sneakeren fortælle din historie

Nike Dunk Low i jordfarver er mere end bare en sneaker – det er en del af din historie og din personlige stil. Og det bedste er, at du ikke behøver at bekymre dig om at få dem lidt beskidte. Denne sneaker er designet til at tage imod eventyr og være en del af din aktive livsstil.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Dunk Low

Som du har kunne læse, releaser Nike Dunk Low Brun Orange inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 27. oktober, 2023 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike Store, Wood Wood og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.