Nike Dunk High Lakers

Release dato:

29. april, 2021

Model

Nike Dunk High

Colorway

Black-Opti Yellow-Court Purple-White

Style:

DH0642-001

Release dato:

29. april, 2021

Model:

Nike Dunk High

Colorway:

Black-Opti Yellow-Court Purple-White

Style:

DH0642-001

Info om Nike Dunk High Lakers releasen

Nu lander denne flotte Nike Dunk High Lakers snart!

Egentlig har denne colorway ikke officielt fået navnet “Lakers”, men både farver og logo på hælen har tydelige referencer til klubben.

Denne Nike Dunk High Lakers har en sort og lilla overdel i læder og lærred med gul swoosh på siderne. Denne colorway skiller sig specielt ud med det prægede “NIKE” logo på hælen. Dette logo er broderet og er udført i samme stil og skrifttype som logoet der tilhører basketball-klubben “LA Lakers”. Den hvide mellemsål og sorte ydersål fuldender designet.

For bare nogle måneder siden var langt de fleste uden tvivl mest til Dunk Low silhuetten. Men efter der er poppet flere og flere Dunk High colorways op, har denne silhuet også vundet kundernes hjerte. De sælger i hvert fald altid hurtigt ud.

Hvis denne flotte Dunk High skal være en del af din samling, anbefaler vi at du sidder klar ved release. Vi forestiller os at langt de fleste sider kører raffles, så sørg for at få overblikket allerede nu! Hvad end man er Lakers fan eller ej, så er kombinationen af gul og lilla super skarp.

Husk at holde øje med vores release kalender — så misser du ikke de bedste releases.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Dunk High

Som du har kunne læse, releaser Nike Dunk High Lakers inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 29. april, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.