Nike Blazer Mid Rebel Blackened Blue til kvinder

Nike Blazer Mid Rebel Blackened Blue til kvinder

Nu kommer en silhouet kun til pigerne, derfor kigger vi selvfølgelig nærmere på den kommende Nike Blazer Mid Rebel Blackened Blue til kvinder. Der er tale om en ‘Rebel’ opgradering af den klassiske Blazer Mid silhouet der er ikonisk indenfor basketball sko.

På denne udgave er swooshen bragt mere i fokus. F.eks. kan du se at den på de nye colorways er tofarvet. Én farve på indersiden og en anden farve på ydersiden af skoen. Derudover er swooshen prydet med dekorative sting. På ydersiden af skoen finder du ved siden af Swooshen et stort og iøjenfaldende retro Nike tag.

Skoen er blevet tilført en lynlås på indersiden af skoen, som en en rigtig fin designdetalje og samtidig betyder du ikke behøver at snørre dine sko for at tage dem på.

Af andre detaljer kan nævnes at snørrebåndene på skoene er asymetriske, hviket giver skoen et mere feminint og moderne look. På hælen finder du old school Nike branding der på denne model er spejlvendt. Alt i alt en sneaker hvor der er vendt lidt op og ned på mange ting.

Ud over denne mørkeblå ‘Blackened Blue’ colorway releaser også en sort ‘Black‘ og en en khaki ‘Neutral Olive‘ udgave.

Hvis du vil læse mere om de sneakers der kommer på markedet skal du læse med i vores oversigt over kommende Sneaker Releases.

Hvor kan jeg købe Nike Blazer Mid Rebel Blackened Blue til kvinder ?

Denne Nike Blazer Mid Rebel Blackened Blue til kvinder er bekræftet til at release d. 22. September  i Nike Store og forventes også at release hos forhandlere som Size?, STOY, Rezet Store, Caliroots og de fantastiske tyske shops Solebox, BSTN, Afew Store, 43Einhalb og The Good Will Out.

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Womens Nike Blazer Mid Rebel
Blackened Blue / Deep Royal Blue

Nike Blazer Mid Rebel Blackened Blue til kvinder Nike Blazer Mid Rebel Blackened Blue til kvinder