Nike Air Zoom Alpha Hvid Blå

Release dato:

28. februar, 2019

Model

Nike Air Zoom Alpha

Colorway

Binary Blue/Carotene-White-Black

Style:

BQ8800-400

Release dato:

28. februar, 2019

Model:

Nike Air Zoom Alpha

Colorway:

Binary Blue/Carotene-White-Black

Style:

BQ8800-400

Info om Nike Air Zoom Alpha Hvid Blå releasen

Nu re-releaser denne flotte Nike Air Zoom Alpha Hvid Blå!

Første gang Air Zoom Alpha silhuetten så dagens lys var i 1996. Dengang var det den første sko nogensinde udstyret med denne Air Zoom teknologi, som var banebrydende i løbeverdenen.

Mellemsålen virker måske bekendt. Det er nemlig samme mellemsål som man har udstyret Air Zoom Spiridon med. Dog var det faktisk Alpha som FØRST fik denne mellemsål.

Denne colorway er en såkaldt OG, altså den originale colorway som havde release tilbage i 1996. Vi håber og tror på at vi kan forvente en del flere af denne flotte silhuet henover sommeren.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Zoom Alpha

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Zoom Alpha Hvid Blå inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 28. februar, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.