Nike Air Vapormax Chukka Slip Pure Platinum AO9326-001

Nike Air Vapormax Chukka Slip Pure Platinum AO9326-001

Nogen gange tænker man ‘Hvad fanden skete der lige der?’ – og det var tilfældet da Nike Air VaporMax Chukka Slip Pure Platinum releasede.

Hver eneste uge releaser som bekendt et hav af sneakers. Nogen er fantastiske, andre måske ikke lige ens smag og så er der releases som denne hvor man ikke helt ved om man skal grine eller græde.

Efter at have kigget meget nøje på dem er undertegnede stadig ikke helt blevet klog på dem. VaporMax silhouetten var da den blev releaset for første gang tidligere i år nyskabende, futuristisk og havde egentlig alle de elementer der skal til for at skabe en kommende klassisker. Udviklingen af sneakereren har været overraskende og ikke hver gang lige heldig. De laceless ‘Moc’ er lækre, sammen med de originale hvor overdelen er udført i Flyknit. Men de seneste udgaver uden Flyknit og nu denne Chukka udgave går nok hurtigt i glemmebogen.

Hold dig opdateret med alle de kommende sneaker releases i vores release kalender.

Heldigvis er smag subjektiv og der er omtrent lige så mange meninger som der er sneakers. Måske er du helt uenig med mine bertagtninger – det er også cool.

Hvor kan jeg købe Nike Air VaporMax Chukka Slip Pure Platinum?

Nike Air Vapormax Chukka Slip Pure Platinum releaser releaser d. 28. december i Nike Store samt udvalgte forhandlere som Rezet Store, Caliroots, End Clothing, Afew Store, The Good Will Out og andre.

Se “RELEASE INFO”-oversigten til højre, eller under billederne hvis du læser med på mobilen.

Nike Air Vapormax Chukka Slip
Black/Anthracite/Team Orange/Reflect Silver
AO9326-001

Nike Air Vapormax Chukka Slip Pure Platinum AO9326-001 Nike Air Vapormax Chukka Slip Pure Platinum AO9326-001