Nike Air Presto What The

Release dato:

3. september, 2021

Model

Nike Air Presto

Colorway

Multi Color/Multi Color

Style:

DM9554-900

Release dato:

3. september, 2021

Model:

Nike Air Presto

Colorway:

Multi Color/Multi Color

Style:

DM9554-900

Info om Nike Air Presto What The releasen

Nu kommer den vilde Nike Air Presto What The på hylderne. Nike Air Presto silhouetten er den sko der tilbage i 2001 blev markedsført som en “T-shirt for your feet”. Denne sneaker har lige siden været vanvittig populær og har en kæmpe fanskare, inkl. undertegnede.

Denne Nike Air Presto What The colorway er en sammensætning af et hav af tidligere releases som ofte ender i et fuldstændig vanvittigt udtryk. Nogen gange går det godt andre gange ikke. Denne sko er sammensat af prominente releases som ‘Unholy Cumulus‘, ‘Zen Grey‘, ‘Lightning‘, ‘Yellow Streak‘ og mange flere.

For at være helt ærlig er denne release måske mere sjælden end køn, men for en Presto entusiast er det bare lige sagen. Omd u køber dem for at gå med dem, eller fordi de bare skal være en del af samlingen bør du lige tjekker op på vores forhandlerliste.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Presto

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Presto What The inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 3. september, 2021 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

Black
friday

Rabatkoder & TILBUD på
sneakers & Streetwear

UDSALG

SPAR OP TIL 50%

Tjek det store udsalg ud i nike store - hvor der er masser af sneakers til gode priser.