Nike Air Pegasus 30 – 4 Nye modeller til Damer

Nike Air Pegasus 30 – Eller som de også hedder Nike Air Pegasus+ 30.
Der er kommet en stribe ny farver på markedet som vi ikke vil undlade at omtale her på coolsneakers.dk.

Pegasus 30 er en af de fedeste løbesko der er på markedet fra Nike for tiden. Ikke mindst på grund af de super sprøde designs der har ramt butikkerne og landets løbestier den sidste tid. Hvis du er en flittig motionsløber vil du ikke kunne undgå at have mødt et par af disse løbesko på din vej.

Nike Air Pegasus 30 – er en sko der som navnet antyder har 29 forgængere på markedet, og det er derfor en sko der er gennemtestet på alle leder og kanter, og hvert år bliver redesignet med den nyeste teknologi og design. Med andre ord får du en sko der altid er 100% up-to-date både i forhold til komfort og tidens trends.

En fin detaljer er den reflekterende Nike Swoosh der lyser kraftigt op hvis du løber i mørke og bliver lyst op af f.eks. en billygte.

De 4 nye modeller er: Gul/Grå – Grå/Pink – Hvid/Gul – Pink/Orange

Hvor kan jeg købe Nike Air Pegaus 30?

Find dem i Nike Store hvor du altid finder et kæmpe sortiment af løbesko til damer.
Nike Air Pegasus 30

Vores personlige go-to sneakerforhandlere er, Nike Store, Naked, Size?, JD Sports og End Clothing for at nævne et par stykker.

Hvis du leder efter et par sneakers der er udsolgt hos alle normale forhandlere, kan du besøge KLEKT.com hvor man under sikre forhold kan købe udsolgte par direkte fra private sælgere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

SPAR 25%

I NIKE STORE

Rabatkode: SUN24

Gælder ikke nedsatte varer og ved køb over 370 DKK.

bestil inden 27. maj kl. 9.00