Nike Air Max Tailwind 4 Spirit Teal

Release dato:

15. juni, 2019

Model

Nike Air Max Tailwind 4

Colorway

Style:

AQ2567-101

Release dato:

15. juni, 2019

Model:

Nike Air Max Tailwind 4

Colorway:

Style:

AQ2567-101

Info om Nike Air Max Tailwind 4 Spirit Teal releasen

Nu releaser denne sommerfriske Nike Air Max Tailwind 4 Spirit Teal snart!

Første release af Air Max Tailwind 4 silhuetten var i 1999. Dengang skabte den meget omtalte for den futuristiske design. I dag, 20 år senere, får den lige så meget omtale. Det er ikke længe siden at vi så de første re-releases, i form af et Supreme collab. Umiddelbart efter kom et par OG colorways, og siden er der kommet en række flere colorways.

Denne nyeste Nike Air Max Tailwind 4 Spirit Teal synes jeg personligt er en af de flotteste vi har set. De blå og lilla nuancer kompenserer hinanden godt, og i alt synes jeg denne colorway harmonerer rigtig flot! På tungen er den originale “MAX AIR” branding, og en fed lille detalje med mini-swoosh emblem på hælen.

Vi har desværre ikke noget officiel DK release endnu. Hvis det viser sig at de først releaser senere i DK, så opdaterer vi selvfølgelig vores kalender. Så hold godt øje! Datoen d. 15. juni er US release.

Hvis du synes silhuetten er flot, men denne colorway ikke lige er dig, så tjek evt. Nike Store for flere colorways. Vi regner med at der releaser en del af denne flotte silhuet henover sommeren.

Mange flere Nike releases

Husk at du kan finde mange flere lækre sneakers fra dine yndlingsbrands i den store Sneaker Release Kalender.

Her kan du købe Nike Air Max Tailwind 4

Som du har kunne læse, releaser Nike Air Max Tailwind 4 Spirit Teal inden længe.
Faktisk releaser de allerede d. 15. juni, 2019 hvor du kan sidde klar til at købe dem hos enten en dansk eller udenlandsk forhandler.

Ikke alle forhandlere er endeligt bekræftet endnu, men vi anbefaler altid at du holder øje med de store danske og udenlandske forhandlere du ser her.

Vores personlige danske go-to sneakerforhandlere når det drejer sig om Nike releases er, Nike StoreRezet StoreSize? og JD Sports, for at nævne et par stykker.

Køb skoene hos disse forhandlere:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Så vil du fremover være opdateret med de allernyeste sneaker releases, samt modtage de allerbedste tilbud direkte i din indbakke.

NIKE STORE

SPAR 30%

Rabatkoden: NIKE30

Giver dig lige nu 30% rabat på et kæmpe udvalg af varer